Поділитись:

Приватизація «Волиньторфу» ускладнить опалювальний сезон, – Погуляйко

П'ятниця, 02 вересня 2022, 14:16
Приватизація «Волиньторфу» ускладнить опалювальний сезон, – Погуляйко

Загроза ускладнення опалювальному сезону виникне, якщо державне підприємство «Волиньторф» підлягатиме приватизації.

Про це повідомив у телеграмі голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

У п'ятницю, 2 вересня, відбулася зустріч, на якій Юрій Погуляйко, Григорій Недопад, Ірина Констанкевич та Владислав Калинець (керівник регіонального відділення Фонду державного майна України по Львівській, Закарпатській та Волинській областях) обговорили виключення державного підприємства «Волиньторф» з переліку об’єктів приватизації.

Як зазначив Погуляйко, на сьогодні у зв’язку з військовою агресією росії ситуація змінилася, і підприємство відіграє ключову роль у проходженні опалювального сезону для області.

З проханням не включати підприємство до переліку голова Волинської ОВА звертався до керівництва Уряду ще у 2019 та 2020-му роках, коли перелік лише формувався. 

Як пояснив Владислав Калинець, об’єкту не вдалося потрапити до стратегічних підприємств, що не підлягають приватизації. Мовляв, на ринку є інші види альтернативного палива.

Юрій Погуляйко запевнив, що керівництво області одностайне у цьому питанні і буде знову клопотати з проханням про виключення його із переліку об’єктів приватизації.

Приватизація «Волиньторфу» ускладнить опалювальний сезон, – Погуляйко 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів