Поділитись:

Уродженець Донеччини «сів» на 7 років: хотів винести одяг з ЦУМу у Луцьку

Субота, 20 серпня 2022, 13:01
Уродженець Донеччини «сів» на 7 років: хотів винести одяг з ЦУМу у Луцьку

У Луцьку судили уродженця міста Макіївка Донецької області. Він намагався поцупити з ЦУМу у Луцьку одяг, однак, грабіжника затримала охорона. 

Відповідний вирок ухвалив Луцький міськрайонний суд Волинської області 16 серпня.

Як вбачається із вироку, 25 травня цього року чоловік з одного із магазинів, що розміщений у ЦУМі у Луцьку, намагався непомітно винести 2 чоловічі футболки, 2 пари джинсів, шорти та толстовку. Для цього він заздалегідь підготовленою викруткою відкрутив магнітні кліпси та намагався непомітно винести одяг, поклавши його до своєї сумки.

Однак, його дії помітили працівники магазину. Втім, це не зупинило зловмисника і він намагався втекти з ЦУМу. Проте, по дорозі до виходу на першому поверсі його затримала охорона. 

У суді чоловік визнав свою вину, щиро розкаявся та просив суворо не карати.

Суд взяв до уваги, що обвинувачений лікувався у «Волинському медичному центрі терапії залежностей» з діагнозом «Психічні і поведінкові розлади внаслідок вживання опіоїдів. Синдром залежності». Разом з тим він одружений, має на утриманні малолітнього сина та вагітну дружину. Ніде не працює, суспільно-корисною працею не займається та раніше був судимий за крадіжку.

Дослідивши всі обставини справи, суд визнав чоловіка винним та призначив покарання у вигляді 7 років позбавлення волі. З урахуванням невідбутої частини покарання, обвинувачений проведе за ґратами 7 років та 1 місяць. 

Нагадаємо, що на Волині прокурори підтримали обвинувачення про вчинення 34-річним чотири рази судимим волинянином грабежу, а у змові з на чотири роки старшим спільником – ще і розбою у Камені-Каширському.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів