Поділитись:

На Волині неодноразово судимого киянина «посадили» за грабіж і розбій

Четвер, 11 серпня 2022, 11:39

На Волині неодноразово судимий киянин постав перед судом.

Вирок ухвалив Камінь-Каширський районний суд Волинської області 8 серпня.

Як вбачається із вироку, киянин вже чотири рази притягувався до кримінальної відповідальності – двічі за крадіжку та по одному разу за грабіж й умисні тяжкі тілесні ушкодження. Та на шлях виправлення не став і скоїв нові злочини на Волині.

Зокрема, 8 червня 2021 року о 17:30 у Камені-Каширському поблизу одного з магазинів вирвав з рук у потерпілого мобільний телефон, вартістю 733 гривні. 

Крім того, 14 листопада 2021 року близько 12:15 за попередньою змовою з іншим чоловіком, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, напав на потерпілого з метою заволодіти його майном. Так, поки «напарник», підійшовши ззаду, накинув на шию потерпілому чохол від керма і почав душити, обвинувачений засунув руку у кишеню потерпілого і дістав звідти 310 гривень.

У суді обвинувачений визнав свою вину у грабежі та зазначив, що повністю відшкодував заподіяну шкоду. Але вини у вчинені розбійного нападу не визнав.

Киянин розповів, що спільно з іншим обвинуваченим, потерпілим та свідком у справі розпивали спиртні напої, однак факт розбійного нападу заперечив.

Однак потерпілий розповів, що 14 листопада 2021 року він зустрів обвинуваченого та свідка і запропонував їм випити горілки з того приводу, що його дружина перебуває у пологовому будинку та очікує на народження дитини. Та коли всю горілку випили, потерпілий сказав, що має їхати в село Залісся. Однак, його товариші по чарці вимагали від нього ще 20 гривень. Коли ж він їм відмовив, ті напали на нього. Через удушення він почав втрачати свідомість, тому припинив спротив.

Свідок, яка випивала в тій же компанії, підтвердила слова потерпілого.

Тож дослідивши всі докази у справі, суд визнав киянина винним у вчинені грабежу та розбою і призначив остаточне покарання у вигляді 7 років позбавлення волі. Також чоловікові додали невідбуту частину покарання за попереднім вироком, тож в підсумку він проведе у місцях позбавлення волі 8 років.

Нагадаємо, що мисливця, який побив і пограбував рибалку в Новоставі, взяли під варту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

 

 

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 березня 2024
15:46
22 березня 2024
20 березня 2024
09:47
16 березня 2024
15 березня 2024
14 березня 2024