Поділитись:

Вдарив ногою у живіт, ледь не вбивши, а вона пробачила: на Волині судили чоловіка

Четвер, 04 серпня 2022, 15:14
Вдарив ногою у живіт, ледь не вбивши, а вона пробачила: на Волині судили чоловіка

На Волині судили чоловіка, який, з'ясовуючи стосунки зі співмешканкою, не знайшов аргументів, окрім того, щоб вдарити жінку ногою у живіт. Та так сильно, що потерпіла отримала тяжкі травми.

Відповідний вирок ухвалив Любешівський районний суд Волинської області 28 лютого.

Як вбачається із вироку, конфлікт стався 13 грудня 2020 року близько 20:00 у літній кухні. Суперечка виникла раптово, у ході якої чоловік вдарив жінку ногою у живіт. Та отримала травми, які відносяться до тяжких тілесних ушкоджень за ознакою небезпеки для життя у момент заподіяння.

У суді чоловік повністю визнав свою вину, розкаявся та просив суворо не карати.

Жінка ж у суді зазначила, що щиро пробачила своєму кривдникові та із заявою правоохоронних органів не зверталася. Також просила суворо не карати свого співмешканця.

При цьому свідки у суді зазначили, що почувши крик, прийшли у подвір'я, де стався конфлікт, і в літній кухні побачили потерпілу, яка була сильно побита та в крові.

Також свідки повідомили, що у момент конфлікту потерпіла була у стані алкогольного сп'яніння.

Потерпіла була у тяжкому стані після побиття ще три дні. Про це повідомила ще одна свідок, до якої прийшла побита жінка 16 грудня у такому стані, що навіть не могла говорити. Тоді їй викликали «швидку», лікарі константували, що жінка перебувала у тяжкому стані. У лікарні у неї діагностували серйозні травми внутрішніх органів, які відносяться до тяжких тілесних ушкоджень.

Дослідивши всі обставини справи, суд визнав чоловіка винним у нанесенні умисних тяжких тілесних ушкоджень та призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком 5 років умовно з іспитовим строком 3 роки.

Нагадаємо, що жінці, яка вдарила свого співмешканця ножем, загрожує до восьми років позбавлення волі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 квітня 2024
15 квітня 2024
12 квітня 2024
06 квітня 2024
02 квітня 2024
20 березня 2024
17 січня 2024
11 січня 2024
07 грудня 2023
28 листопада 2023