Поділитись:

Війна забрала житло та рідних, але не волю до життя: луцькі волонтери показали зруйноване місто (фото)

Субота, 20 серпня 2022, 12:40
Війна забрала житло та рідних, але не волю до життя: луцькі волонтери показали зруйноване місто (фото)

Луцькі волонтери з Громадянського Руху «СВІДОМІ» вчергове повезли допомогу людям, які опинилися в складних умовах через війну. Цього разу – у Чернігів.

Про це у суботу, 20 серпня, повідомив на своїй фейсбук-сторінці голова фракції «Громадянський рух «СВІДОМІ» у Луцькій міській раді Тарас Шкітер.

«Люди пережили авіаудари, скидання 500-кілограмових бомб, розстріли забороненими касетними снарядами і тепер живуть у підвалах та квартирах непридатних до життя.
Дивитись про це в новинах і побачити на власні очі – це зовсім різні речі. Вище описане – це про чернігівців, які живуть в самому центрі міста з 1300-річною історією. Війна забрала в них житло, рідних, сусідів, але не зламала їх силу волі та жагу до життя», – поділився враженнями Тарас Шкітер. 

Волонтери з команди Громадянського руху «CВІДОМІ» привезли з Луцька «сімейні набори» для чернігівців, щоб підтримати їх та допомогти.

«Дякую нашим партнерам з Global Empowerment Mission, зокрема, засновнику Michael Capponi за те, що постійно підтримуєте нашу волонтерську ініціативу та допомагаєте українцям пережити жахи війни», – додав Шкітер.

Раніше волонтери з команди Громадянського руху «CВІДОМІ» вже відвозили гуманітарну допомогу до Харкова, Кропивницького, Миколаєва.

Нагадаємо: луцькі волонтери у Кропивницькому стали свідками ракетного обстрілу міста. 

Війна забрала житло та рідних, але не волю до життя: луцькі волонтери показали зруйноване місто (фото)Війна забрала житло та рідних, але не волю до життя: луцькі волонтери показали зруйноване місто (фото)Війна забрала житло та рідних, але не волю до життя: луцькі волонтери показали зруйноване місто (фото)Війна забрала житло та рідних, але не волю до життя: луцькі волонтери показали зруйноване місто (фото)Війна забрала житло та рідних, але не волю до життя: луцькі волонтери показали зруйноване місто (фото)Війна забрала житло та рідних, але не волю до життя: луцькі волонтери показали зруйноване місто (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 березня 2024
16 лютого 2024
25 січня 2024
16:10
10 січня 2024
23 жовтня 2023
20 жовтня 2023
06 жовтня 2023
03 жовтня 2023
11 вересня 2023
05 вересня 2023