Поділитись:

Нема лавок, круті сходи: у Луцьку мешканці будинку не задоволені головою ОСББ (відео)

Субота, 13 серпня 2022, 06:15

У Луцьку на проспекті Соборності, 37А мешканці не задоволені роботою голови ОСББ, тож ініціювали збори, аби замінити його.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу «Аверс».

Будинок на проспекті Соборності, 37А у Луцьку вважається найдовшим у місті. Фактично це два будинки, які між собою з’єднані, відтак за рік на отримання дев’ятиповерхівки в ОСББ надходить близько мільйона гривень від мешканців. Проте на що ці кошти витрачаються – ніхто не знає.

Голова ОСББ Максим Дімов, нарікають люди, буває тут рідко, а бухгалтера ніхто ніколи й не бачив.

Зі слів мешканців, вони справно сплачують кошти за утримання будинку, проте він – у занедбаному стані: кілька квартир вкрилися грибком, бо протікає стояк; у підвалі стояла вода і було багато сміття, тож люди не могли облаштувати бомбосховище. Пенсіонерам немає де присісти – лавка вже два роки зломана. На додачу до всього ще й сходи круті – важко підійматися, а пандуса немає.

Хоча в ОСББ оформлені електрики і прибиральники, проте, додають жителі, їх ніхто не бачить та роботу вони свою не виконують, хоч зарплату і отримують.

Голова ОСББ, який прийшов на збори, приніс усі звіти, підготовлені бухгалтери, і готовий ознайомити з ними людей. 

На закиди мешканців щодо відсутності пандуса Максим Дімов зауважив, що він звертався в міськраду. Там відповіли, що міськрада може встановити пандус за міські кошти за умови проживання в під'їзді інваліда-візочника. Проте такого там немає.

Зрештою, на зборах нового голову ОСББ не обрали, адже чинний голова ОСББ не виніс на порядок денний  питання про своє звільнення. Та й порядку денного ніякого не було: люди зібралися, але чи легітимні ці збори? Адже протокол зібрання ніхто не вів та й рішень ніяких не ухвалювали.

До слова, Максим Дімов керує 16-тьма ОСББ. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів