Поділитись:

У Севастопольську бухту зайшов обсмалений російський військовий корабель (фото, відео)

П'ятниця, 05 серпня 2022, 16:46
У Севастопольську бухту зайшов обсмалений російський військовий корабель (фото, відео)

Зранку 5 серпня у бухту в окупованому Севастополі увійшов частково обгорілий корабель Чорноморського флоту росії.

Про це повідомила «Українська правда».

За інформацію кореспондента «Радіо Свобода», у Криму близько 09:15 у Севастопольську бухту зайшов патрульний корабель проєкту 22160 типу «Василий Быков» Чорноморського флоту рф. Його правий борт був обгорілим у районі корми. Також на кормі помітили армійський зенітний ракетний комплекс.

За допомогою буксирів він пришвартувався біля Куриної пристані о 09:30.

У Севастопольську бухту зайшов обсмалений російський військовий корабель (фото, відео) У Севастопольську бухту зайшов обсмалений російський військовий корабель (фото, відео) 
Буксири підтягують патрульний корабель до місця швартування біля Куриної пристані

У четвер, 4 серпня, військово-морський експерт HI Sutton повідомив, що корабель рф поблизу окупованого Севастополя почав випускати димову завісу, а потім його огорнув чорний дим. На думку експерта, росіяни намагалися замаскувати корабель, але це не врятувало від української ракети, і саме тому його огорнув чорний дим.

У Севастопольську бухту зайшов обсмалений російський військовий корабель (фото, відео) У Севастопольську бухту зайшов обсмалений російський військовий корабель (фото, відео) У Севастопольську бухту зайшов обсмалений російський військовий корабель (фото, відео) У Севастопольську бухту зайшов обсмалений російський військовий корабель (фото, відео)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів