Поділитись:

«Переїзд зайняв 2 місяці»: як у Луцьку працює ортодонтична лабораторія з Харкова (фото)

Четвер, 04 серпня 2022, 21:08
«Переїзд зайняв 2 місяці»: як у Луцьку працює ортодонтична лабораторія з Харкова (фото)

Олександр Мосійчук родом із Харкова, проживав та працював чоловік у районі Салтівки. Жахіття війни та її наслідки відчув з першого дня повномасштабного вторгнення рашистів. Зізнається, тоді і вирішив – треба виїжджати. Так Олександр і опинився у Луцьку. Перевіз сюди і своє підприємство – ортодонтичну лабораторію.

Олександр Мосійчук каже, що переїзд був довготривалий та важкий. Адже район Салтівки постійно страждав від рашистських обстрілів. Аби перевезти обладнання, витратили 2 місяці. Утім все вивезти не вдалось. Багато обладнання так і залишилось у Харкові.

«Це була одна із сучасних лабораторій в Україні, вона займається тим, що виготовляє ортодонтичні апарати для лікування дітей та дорослих. Це різноманітні пластинки, знімні та незнімні капи, шини. Нині команда по-трошки облаштовуються у Луцьку», – каже підприємець.

Втім працювати на повну потужність, як це було раніше, лабораторія не в змозі. Адже за понад 20 років існування лабораторії встигли створити потужну організацію. Та, як каже власник підприємства, найголовніше, що робота продовжується. Згодом деякі працівники із Харкова також переїхали до Луцька, аби працювати у лабораторії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів