Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин понеділка, 1 серпня

Понеділок, 01 серпня 2022, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин понеділка, 1 серпня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за понеділок, 1 серпня:

Про прихильників московського патріархату, які побили та покусали волонтерку

За 25 кілометрів від Луцька, в селі Рудня, між учасниками обговорення переходу місцевого Свято-Дмитрівського храму від УПЦ МП до складу Православної церкви України, спалахнув неабиякий конфлікт.

«Діалогу не вийшло. Фанатики московських попів були проти публічності. Вони вигукували образи, триповерхові мати, накинулись на мене з кулаками і забрали телефон, яким я всього-на-всього проводила пряму трансляцію. Упирі бояться світла, зло боїться правди. Ці "віруючі" люди, зокрема чоловік на відео, кілька разів вдарили мене в груди і відібрали телефон. Довелося викликати швидку», – розповідає постраждала волонтеркка.

На оприлюдненому відеозаписі видно, як вищезгаданий чоловік, виконує рух схожий на укус, після чого волонтерка починає сильно кричати.

Про наслідки зливи в Луцьку

Внаслідок зливи у Луцьку вода залила дороги, підвали багатоповерхівок і прибудинкові території – з наслідками боролися рятувальники.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Головного управління ДСНС України у Волинській області.

У неділю, 31 липня, внаслідок зливи у Луцьку рятувальники здійснили 11 виїздів для відкачування дощової води з житлових будівель та об’єктів інфраструктури міста, а також 4 рази надавали допомогу з буксирування автомобілів.

Про ДТП у Луцьку

У Луцьку сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої двоє чоловіків отримали тілесні ушкодження.

ДТП трапилася ввечері у неділю, 31 липня. Водійка авто Subaru, здійснюючи поворот ліворуч з вулиці Ковельської на вулицю Чернишевського, не впоралась з керуванням та виїхала на зустрічну смугу, де зіткнулась з авто Renault.

Внаслідок автопригоди 33-річний водій та 35-річний пасажир, що перебували у салоні «рено», отримали декілька тілесних ушкоджень.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів