Поділитись:

Боротьба зі стресом та травмами: у волинському виші організували тренінги для переселенців (відео)

П'ятниця, 29 липня 2022, 20:37
Боротьба зі стресом та травмами: у волинському виші організували тренінги для переселенців (відео)

У волинському виші організували соціально-психологічні тренінги для переселенців з інших регіонів країни, які були змушені покинути свої домівки через війну. Фахівці допомагають як дорослим, так і дітям боротися зі стресом та психологічними травмами.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу «Конкурент TV».

У Волинському національному університеті імені Лесі України проводять соціально-психологічні тренінги для переселенців з інших регіонів країни, які були змушені покинути свої домівки через війну.

Усі тренінги розділені на кілька занять. У кожного – своя тема. Сьогодні як дорослі, так і діти мали тему «Гідність – моя сила».

Як розповів доцент кафедри соціальної роботи ВНУ ім. Лесі Українки та член правління фонду Валерій Петрович, основна мета занять – досягти змін в особистості і сформувати поведінкові уміння. 

У час війни стрес, психологічні травми гальмують у школярів пізнавальні процеси, тому такі тренінги неабияк допомагають долати стрес.

Крім того, волонтери спільно із закордонними партнерами з початку війни допомагали внутрішньо переміщеним особам: їжею, одягом, засобами гігієни, технікою та житлом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів