Поділитись:

У Ковелі збудують житло для переселенців на 1,8 мільйона євро

П'ятниця, 29 липня 2022, 12:24
У Ковелі збудують житло для переселенців на 1,8 мільйона євро

На сесії Ковельської міської ради 28 липня депутати дали дозвіл на залучення гранту від Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО) для фінансування інвестиційного проєкту «Реконструкція двоповерхової адміністративної будівлі та учбово-побутового корпусу під багатоквартирні житлові будинки на вулиці Драгоманова, 17 в місті Ковелі».

Про це йдеться на сайті Ковельської міської ради.

Цьому передували підготовка та подання управлінням економічного розвитку і торгівлі проєктної пропозиції у рамках програми НЕФКО «Підтримка ЄС для нагальних потреб розміщення внутрішньо переміщених осіб в Україні», що фінансується Інвестиційною платформою сусідства Європейського Союзу (NIP).

21 липня 2022 року інвестиційний комітет НЕФКО схвалив фінансування проєкту у сумі 1 860 000 євро. Грант надається в євро та буде сплачуватися грантодавцем безпосередньо підряднику.

Реконструкція будівель на вулиці Драгоманова дасть можливість забезпечити житлом орієнтовно 60 внутрішньо переміщених осіб.

Нагадаємо, що в одному з дитячих садочків Волині, до якого поселили переселенців, виник конфлікт між керівництвом навчального закладу та внутрішньо переміщеними особами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів