Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин четверга, 28 липня

Четвер, 28 липня 2022, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин четверга, 28 липня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за четвер, 28 липня:

Про смертельну ДТП у Нововолинську, в якій загинув нацгвардієць та полісмен

На в'їзді у Нововолинськ сталася смертельна ДТП – автівка збила людей: загинули двоє чоловіків. За кермом автівки був поліцейський.

«На дорозі Нововолинськ – Володимир сталася ДТП. На тимчасовому контрольно-перепускному пункті при виїзді з Нововолинська легковий автомобіль, за кермом якого перебував сержант поліції, спробував об’їхати авто, яке вже проходило перевірку, і наїхав на поліцейського і нацгвардійця.

Від отриманих травм обоє загинули на місці аварії.

В автомобілі також перебували двоє пасажирів, одного з травмами доправили до лікарні», – повідомила речниця територіального управління ДБР (м. Львів) Тетяна Муравель.

Про луцьких волонтерів, яких застав ракетний удар 

Луцькі волонтери у Кропивницькому стали свідками ракетного обстрілу міста

Про це повідомив депутат Луцькради, очільник фракції Громадянського Руху «СВІДОМІ» Тарас Шкітер. Він із колегами саме віз волонтерську допомогу у область, коли  росіяни вдарили по обласному центру ракетами. 

«Зараз в Кропивницькому, щойно були «прильоти» по місту. Здіймається дим, а ми шукаємо укриття. З колегами веземо гуманітарний вантаж в Кіровоградську область і дорогою нас «привітали» орки з Днем Державності України. Ненавиджу кожного рашиста», – написав у своєму фейсбуці Тарас Шкітер. 

Про зустріч чотирьох загиблих воїнів

Сьогодні, 28 липня Луцьк зустрів тіла чотирьох загиблих бійців.

Відповідне відео опублікувала Тетяна Потоцька-Євчук, яка доставила волинських героїв на рідну землю.

Зазначається, що сьогодні доставили тіла Дащука Володимира 1980 року народження, Воронюка Владислава 1995 року, Форманюка Віталія 1980 року та Крутова Владислава 1979 року.

Інші цікаві новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів