Поділитись:

Ледь не збили на «зебрі», ще й зламали щелепу: у Луцьку судили хулігана

Неділя, 24 липня 2022, 14:53
Ледь не збили на «зебрі», ще й зламали щелепу: у Луцьку судили хулігана

У Луцьку за хуліганство засудили пасажира автівки, яка ледь не збила пішохода з родиною на «зебрі». Він вийшов з машини і зламав пішоходу щелепу.

Відповідний вирок ухвалив Луцький міськрайонний суд Волинської області 21 липня.

Як вбачається із вироку, подія сталася 1 серпня 2021 року о 22:00 на вулиці Ветеранів у Луцьку. Обвинувачений безпричинно завдав удар в обличчя чоловікові, внаслідок чого той отримав перелом щелепи, що відноситься до тілесних ушкоджень середньої тяжкості.

Та в суді обвинувачений лише частково визнав свою вину. За його словами, він був пасажиром автівки «БМВ», якою керувала його дружина. Потерпілий, нібито, поводився неадекватно і його ледь не збили на пішохідному переході. Після цього той, нібито, пошкодив машину. Коли ж обвинувачений вийшов, аби вгамувати пішохода, той шарпав його за одяг. Відтак пасажир вдарив опонента кулаком в обличчя. У суді обвинувачений погодився добровільно відшкодувати завдані матеріальні збитки, однак не моральні.

Дослідивши всі обставини справи, суд визнав чоловіка винним та призначив покарання у вигляді обмеження волі строком на 1 рік і 2 місяці. А також окрім відшкодування матеріальної шкоди він сплатить потерпілій стороні 40 тисяч гривень моральної шкоди.

Нагадаємо, що володимирська фейсбук-спільнота звернулася до районного відділу поліції з повідомленням від місцевих мешканців про чоловіка, який їздить містом  на велосипеді та демонструє перехожим статевий орган.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів