Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 22 липня

П'ятниця, 22 липня 2022, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 22 липня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за п'ятницю, 22 липня:

Про загибель на війні двох Героїв з Волині:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 22 липня 

На війні з російськими загарбниками загинув 20-річний волинянин, боєць 14-ї ОМБр  імені князя Романа Великого Сергій Кущішин.

З листопада 2021 року він проходив контрактну службу в 14 окремій механізованій бригаді імені князя Романа Великого.

 А на Донеччині внаслідок ворожого обстрілу загинув 37-річний старший солдат мотопіхотного батальйону, уродженець міста Рожище Володимир Коваленко.

Траур за загиблим Героєм триватиме з 22 по 24 липня включно. Протягом цих днів у Рожищенській громаді мають бути приспущені Державні Прапори України на адміністративних будинках місцевих органів державної влади й органів місцевого самоврядування, державних і комунальних підприємств, установ і організацій.

Вічна пам'ять і слава Героям!

Про велосипедиста у Володимирі, який лякав перехожих оголеним статевим органом:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 22 липня 

Володимирська фейсбук-спільнота звернулася до районного відділу поліції з повідомленням від місцевих мешканців про чоловіка, який їздить містом  на велосипеді та демонструє перехожим статевий орган. Хулігана знайшли – ним виявився 53-річний місцевий житель. 

Матеріали справи передали до суду.

Про «дорогого і неякісного» перевізника на маршруті №117 «Луцьк – Клепачів»:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 22 липня 

Жителі села Клепачів Луцької громади звернулися до влади обласного центру Волині з проханням знизити ціни на проїзд та змінити перевізника на маршруті № 117.

Відповідну петицію у п'ятницю, 22 липня, розмістила на сайті E-Dem Юлія Рудчик.

«Просимо змінити перевізника, так як до перевезень він відноситься недобросовісно: стан транспортного засобу плачевний (в дощову погоду з даху капає пасажирам на голови), антисанітарія, бруд, пилюка та найголовніше для нас, - очевидне і відчутне ЗАВИЩЕННЯ ЦІН», – йдеться у петиції.

Про пожежну автодрабину для луцьких рятувальників:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 22 липня 

Луцьким рятувальникам передали з Польщі автодрабину з висотою підйому стріли на 37 метрів.

У Луцьку автомобіль пройшов ретельне технічне обслуговування, отримав косметичний ремонт. Спецтехінка успішно випробувана відповідно до вимог нормативних документів і призначена для рятування людей з висоти до 10-11 поверху та подачі води на гасіння пожеж.

Про гумдопомогу через Волинську митницю:

Від початку повномасштабної війни в Україну надійшло і надходить чимало гуманітарної допомоги. Й третина усієї гуманітарної допомоги, що потрапляє в Україну, пройшла через волинську митницю.

«Волинською митницею оформлено орієнтовно третина усіх вантажів які в'їхали в Україну, а це приблизно 156 000 тонн гуманітарних вантажів та понад 5800 транспортних засобів, що використовуються військовим», –розповів виконувач обов'язків начальника митниці Микола Татарчук.

Як зазначив митник, основні групи гуманітарної допомоги складають продукти харчування, засоби гігієни та лікарські засоби.

Інші цікаві новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів