Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 20 липня

Середа, 20 липня 2022, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин середи, 20 липня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за середу, 20 липня:

Про «безсмертного» пішохода та патрульних

На Волині патрульні продовжують виявляти пішоходів, які порушують правила дорожнього руху.

З початку року вже склали 1467 адмінматеріалів на правопорушників, які перейшли дорогу поза визначеними місцями, повідомили на фейсбук-сторінці патрульної поліції Волинської області.

Пішохід на відео перейшов проїжджу частину дороги на проспекті Соборності у Луцьку на червоний сигнал світлофора, чим порушив п. п. 4. 9. ПДР.

На громадянина поліцейські склали постанову за ст. 127 (Порушення правил дорожнього руху пішоходами) КУпАП.

«Не нехтуйте своїм життям та здоров'ям!», – закликають патрульні.

Про безпілотник від луцьких волонтерів

Луцькі волонтери з волонтерського штабу «Ангар stage» на прохання захисників змогли дістати крило «Фурії» – українського безпілотного авіаційного комплексу.

Про найдивніший запит до волонтерів повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці волонтерка Ольга Валянік.

«Якщо б нас запитали, який найдивніший запит ми отримували, то однозначно відповіли б – крило до «Фурії». «Фурія» — український безпілотний авіаційний комплекс розвідки та коригування вогню артилерії і на відео саме вона з нашим крильцем розносить позиції окупантів», – йдеться у дописі.

Про затримання грабіжника на Теремнівських ставках

У Луцьку зловмисник серед білого дня відібрав сумку в жінки – його затримали небайдужі громадяни й передали правоохоронцям.

Інцидент трапився у вівторок, 19 липня, в обідню пору на вулиці Теремнівській у Луцьку. 

Встановлено, що 37-річний лучанин скоїв злочин неподалік Теремнівських ставків. Зловмисник відкрито заволодів сумкою 39-річної жительки обласного центру. У сумці, окрім гаманця із грошима, були кредитні картки та косметика потерпілої.

Затримати правопорушника допомогли небайдужі громадяни. Нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення йому підозри у скоєному злочині.

Слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 186 (Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Правоохоронці нагадали, що грабіж, вчинений в умовах воєнного стану, одразу кваліфікується за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України. За вчинення злочину передбачено покарання – позбавлення волі від 7 до 10 років.

Інші цікаві новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів