Поділитись:

Лучанка вкрала гроші і блузу та «сіла» на 6 років

Середа, 20 липня 2022, 10:20
Лучанка вкрала гроші і блузу та «сіла» на 6 років

Лучанка, яка вже була раніше судима за майнові злочини та перебувала на іспитовому строці, вчинила нову крадіжку і отримала реальне покарання.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області від 15 липня.

Як вбачається із вироку, непрацююча жінка раніше була судимою за шахрайство та крадіжку й отримала умовне покарання у вигляді позбавлення волі строком 4 роки і 6 місяців з іспитовим строком 3 роки. Однак, перебуваючи на іспитовому строці, вчинила новий злочин. 

Так зловмисниця, перебуваючи в одній із квартир у стані алкогольного сп'яніння, поцупила 7500 гривень та жіночу блузу. Блуза матеріальної цінності для власниці не становила, а от за вкрадені гроші злодійці довелося відповідати.

У суді вона визнала свою провину та просила суворо не карати.

Про обвинувачену також відомо, що вона перебувала на обліку у КП «Волинський медичний центр терапії залежностей» Волинської обласної ради через алкогольну залежність.

Дослідивши всі обставини справи, суд визнав жінку винною та призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком 5 років. З урахуванням покарання, призначеного попереднім вироком, зловмисниця проведе за ґратами 6 років.

Нагадаємо, що у Луцьку чоловік повідомив патрульним про викрадення автомобіля, а коли авто знайшли – передумав і заявив, що транспортний засіб ніхто не викрадав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів