Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 15 липня

П'ятниця, 15 липня 2022, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 15 липня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за п'ятницю, 15 липня:

Про аварії у Луцьку:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 15 липня 

У п'ятницю, 15 липня, приблизно о 9:00 год у Луцьку на Клима Савура сталася ДТП: легковик Mercedes протаранив опору лінії електропередач. Машина зазнала значних механічних пошкоджень, опора впала.

На місці працювала патрульна поліція.

Інша аварія трапилася за участю легковика і мотоцикла на вулиці Шопена у Луцьку, біля Краєзнавчого музею. Там зіткнулися легковик Opel і мотоцикл

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 15 липня 

У поліції підтвердили, що повідомлення про ДТП надійшло о 10:00. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Луцького райуправління поліції. На місці інциденту працювали також медики невідкладної допомоги.

Внаслідок аварії постраждав мотоцикліст – житель Луцького району, 2002 року народження.

А у четвер, 14 липня, на вулиці Рівненській у Луцьку зіткнулися Opel Omega та Opel Zafira. На місці автопригоди патрульні з’ясували, що водій Opel Omega не вибрав безпечну швидкість та зіткнувся з автомобілем Opel Zafira, який їхав попереду. 

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 15 липня 

Під час спілкування з водіями поліцейські помітили у керманича Opel Omega ознаки алкогольного сп’яніння. Тест показав результат у понад 5 проміле. Перевищення допустимої норми – у 25 разів.

На порушника склали адміністративний матеріал за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) та за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП.

Про звільнення директора Волинського центру зайнятості Романа Романюка:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 15 липня 

Директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк повідомив, що залишає посаду.

Посадовець зазначив, що отримав досить цікаві пропозиції роботи у зовсім іншій сфері.

«Для багатьох це стало несподіванкою, адже здавалося, що все йде рівно і є хороші результати. Але я прийняв рішення для себе і сьогодні залишаю зону комфорту. Я вважаю, що молодий керівник не повинен засиджуватися на одному місці», – зазначив Роман Романюк.

Про те, кого хоронитимуть на Алеї почесних поховань у Гаразджі:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 15 липня 

Виконавчий комітет Луцької міської ради 13 липня ухвалив положення про Алею почесних поховань на кладовищі у селі Гаразджа.

Похованню чи перепохованню на Алеї почесних поховань підлягають військовослужбовці, працівники Національної поліції України, які загинули чи померли під час участі в бойових діях проти російських окупантів. 

Поховані на Алеї можуть бути лише ті Герої, які були зареєстровані або проживали не менше п’яти років у населених пунктах Луцької міської територіальної громади. Або ж сім’ї яких зареєстровані чи не менше п’яти років проживають у Луцькій ОТГ.

Про порятунок 15-річної дівчини від самогубства:

Головне у Луцьку: ТОП новин п'ятниці, 15 липня 

Волинські патрульні врятували 15-річну дівчину, яка на даху 3-поверхового будинку плакала та кричала, що не хоче більше жити.

Патрульні весь час розмовляли з дівчиною та поступово наближалися. Коли дівчина відволіклася на батька, який прибіг, інспектор Віталій Чак схопив її за руки та відтягнув від краю даху.

З’ясувалося, що між батьками та дівчиною виник конфлікт. Наразі життю та здоров’ю дитини нічого не загрожує!

Інші цікаві новини:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів