Поділитись:

Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 12 липня

Вівторок, 12 липня 2022, 21:00
Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 12 липня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за вівторок, 12 липня:

Про розшук та кримінал на АЗС

Правоохоронці просять допомогти встановити особу невідомого чоловіка, який, можливо, має інформацію про кримінальне правопорушення, що було вчинене на АЗС поблизу міста Ковеля.

Будь-яку інформацію, яка допоможе  встановити  особу, вказану на фото, повідомляйте у Ковельське районне управління поліції за телефоном 102, 616 45, 050 015 42 72, 066 993 35 81.
Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 12 липня

Про лукашенка та повітряний простір Білорусі

Президент рф володимир путін, імовірно, тисне на білоруського самопроголошеного президента олександра лукашенка, тож він намагається надати підтримку війні рф в Україні, уникаючи прямого військового втручання Білорусі.

Лукашенко, ймовірно, продовжить надавати російським силам доступ до повітряного простору Білорусі, щоб продемонструвати путіну хоча б номінальну підтримку.

Ймовірність прямої участі Білорусі у війні в Україні залишається низькою через вплив, який може змінити стабільність і навіть виживання режиму лукашенка.

Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 12 липня

Про маленьку Францію у Лищі

Кожна людина повинна мати кущ лаванди у дворику, або букетик у хаті. Як «секретний інгредієнт» в кулінарії, як заспокійливе в чай перед сном, як приправа до рибки та запашна спеція у випічку. Так вважає Зоряна Рабан, власниця затишного лавандового поля у селі Лище під Луцьком.

Лавандовий бізнес стає доволі популярним в Україні та світі. Багаторічна рослина з ніжним ароматом підкорює своєю красою, а також відносною простотою вирощування. Якщо ще десять років тому в Україні годі було уявити щось подібне, то зараз лавандові поля можна зустріти чи не в кожній області. Все масовіше з'являються на прилавках і продукти переробки «місцевої» лаванди – ефірні олії, подушечки для дихання, ліки, чаї та інше.  

Зоряна Рабан була однією з перших, хто почав лавандовий бізнес на Волині. Жінку надихнула поїздка до Франції, і в 2017 році вона висадила у Лищі свої перші саджанці. 

Детальніше про це читайте за посиланням.

Головне у Луцьку: ТОП новин вівторка, 12 липня

Про ДТП у Луцьку за участю маршрутки

У Луцьку сталася чергова дорожньо-транспортна пригода за участю маршрутного автобуса.

Про це на своїй фейсбук-сторінці сповіщає Патрульна поліція Волині.

За інформацією правоохоронців, інцидент стався через неуважність водія легковика Skoda Octavia.

«Під час спілкування з керманичами транспортних засобів, водій легковика визнав свою провину. Оскільки через свою неуважність останній відкрив дверці автомобіля, коли до нього наблизився маршрутний транспортний засіб. В результаті чого відбулося зіткнення. Водії вирішили розійтися по європротоколу», – пишуть патрульні.

Інші цікаві новини:

Надрукувати
мітки:
коментарів