Поділитись:

Головне у Луцьку: підсумки тижня

Неділя, 10 липня 2022, 21:00
Головне у Луцьку: підсумки тижня

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька і Волині тижня, що минає:

Про паніку на волинському кордоні

Окремі підрозділи збройних сил Республіки Білорусь продовжують виконувати маневри в районі волинського кордону.

Не виключається використання території республіки Білорусь  для завдання авіаційних та ракетних ударів з боку збройних сил рф.

«Триває активне використання ворогом інформаційно-психологічних операцій, в тому числі й  у зоні нашої відповідальності з метою формування панічних настроїв серед населення. Командування бригади просить довіряти тільки офіційній та не розповсюджувати не перевірену та фейкову інформацію», – йдеться у повідомленні голови Волинської ОВА Юрія Погуляйка.

Головне у Луцьку: підсумки тижня 

Про навчання авіації на Волині

На Волині розпочалися навчання авіації.

ЗСУ на практиці застосовуватимуть авіаційні засоби ураження бомбометання та пуски ракет – вдень та вночі. У цей період вхід та в’їзд на територію авіаційного полігону категорично заборонений.

Навчання тривали З 4 по 10  липня.

Про знесення незаконного «дядька»

У Луцьку на вулиці Кравчука, 36 муніципали виявили незаконно встановлений кіоск під назвою «Дядько Doner».

«Дозвільні документи на розміщення вказаного комерційного об’єкта не видавались. Працівниками департаменту було встановлено власницю кіоску, яка повідомила, що дозвільні документи на розміщення відсутні», – йдеться в повідомленні муніципалів.

Зазначається, що власники незаконного кіоску повинні знести його, а якщо вони цього не зроблять, то знесуть його, відповідно до правил благоустрою Луцька, в примусовому порядку.
Головне у Луцьку: підсумки тижня

Про смерть батька, після зустрічі загиблого сина

Маневиччина в скорботі на колінах зустріла тіло захисника Ростислава ПрокопчукаА на ранок отримали знову страшну звістку – не витримало серце батька бійця Олєнченка Костянтина Миколайовича.

Інші цікаві та важливі новини:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів