Поділитись:

У Луцьку роздають польську гуманітарку у новий спосіб: як це відбувається (фото)

Неділя, 10 липня 2022, 10:13
У Луцьку роздають польську гуманітарку у новий спосіб: як це відбувається (фото)

До Луцька надійшов вантаж із трьома тоннами гуманітарної допомоги із Польщі.

Про це інформують на сайті Луцькради. 

Серед допомоги, яку привезли друзі-поляки – продукти харчування, засоби особистої гігієни тощо. Гуманітарку привезли представники Ради Міста Краків, депутати Єжи Жєнти, Малгожата Кот та Лукаш Вантух.

Цього разу вони запропонували провести розподіл гуманітарної допомоги у формі акції. Зважаючи на те, що тільки сім’ї насправді знають, чого саме найбільше потребують, було запроваджено систему «балів». Кожна сім’я із запрошених цільових груп отримала по 300 балів, які можна було витратити на різноманітні продукти: молоко — 5 балів, макарони — 20 балів, олія — 50 балів, і так далі.

Як це відбувалося, дивіться на фото.

У Луцьку роздають польську гуманітарку у новий спосіб: як це відбувається (фото)У Луцьку роздають польську гуманітарку у новий спосіб: як це відбувається (фото)У Луцьку роздають польську гуманітарку у новий спосіб: як це відбувається (фото)У Луцьку роздають польську гуманітарку у новий спосіб: як це відбувається (фото)У Луцьку роздають польську гуманітарку у новий спосіб: як це відбувається (фото)У Луцьку роздають польську гуманітарку у новий спосіб: як це відбувається (фото)У Луцьку роздають польську гуманітарку у новий спосіб: як це відбувається (фото)У Луцьку роздають польську гуманітарку у новий спосіб: як це відбувається (фото)У Луцьку роздають польську гуманітарку у новий спосіб: як це відбувається (фото)У Луцьку роздають польську гуманітарку у новий спосіб: як це відбувається (фото)У Луцьку роздають польську гуманітарку у новий спосіб: як це відбувається (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів