Поділитись:

Волинянка «обчистила» картки чоловіка, який запропонував їй допомогу

Субота, 09 липня 2022, 11:53
Волинянка «обчистила» картки чоловіка, який запропонував їй допомогу

Волинянка, яка вирішила поцупити банківські картки у нетверезого чоловіка, який хотів їй допомогти, постала перед судом. Жінка встигла зняти з карток 15 500 гривень.

Відповідний вирок ухвалив Рожищенський районний суд Волинської області 5 липня.

У місті Володимир 10 грудня 2021 року у жінки раптово виник умисел вкрасти чужі банківські картки. Після цього вона декілька разів знімала готівку у банкоматах. Всього зняла 15 500 гривень.

У суді жінка пояснила, що у одному із магазинів познайомилася з чоловіком, який запропонував пригостити її кавою та купити продуктів.

Чоловік був нетверезим, тож жінка вирішила скористатися таким шансом легкої наживи. Коли він розраховувався за продукти і каву – вона підгледіла пін-код до його банківських карток.

Після здійснення покупок, вони пішли у парк, де сіди на лавці і спілкувалися. Коли чоловік зняв куртку і повісив на лавку – вона непомітно для нього поцупила дві банківські картки.

Коли ж вони розійшлися – жінка пішла знімати кошти, які, за її словами, витратила на ліки, одяг та продукти.

У суді вона щиро розкаялася у вчиненому та зазначила, що добровільно повернула потерпілому частину викрадених грошей – 1400 гривень.

Суд врахував, що обвинувачена – особа молодого віку, не одружена, має на утриманні двох малолітніх дітей. Має постійне місце проживання, однак, не працює. За місцем проживання характеризується посередньо.

Дослідивши всі обставини справи, суд визнав жінку винною та призначив покарання у вигляді 2 років позбавлення волі умовно з іспитовим строком 1 рік.

Нагадаємо, що на Волині судили чоловіка, який побив свого сусіда з інвалідністю так, що той отримав контузію і струс головного мозку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів