Поділитись:

«Вона мене задушить»: на Волині 92-річна жінка через хату потерпає від доньки (відео)

Субота, 09 липня 2022, 08:30
«Вона мене задушить»: на Волині 92-річна жінка через хату потерпає від доньки (відео)

92-річна мешканка села Піддубці до жаху боїться власної доньки. Бабуся запевняє: над нею знущається її дитина. А після того, як старенька подарувала хату онучці іншої доньки, яка доглядає за нею, сестри стали фактично заклятими ворогами.

Конфлікти й суперечки з батьківського обійстя перекочували у судові зали, де одна дочка відсуджує хату, в якій живе старенька, а інша – засуджує свою сестру за знущання над матір’ю, – йдеться у сюжеті телеканалу «Аверс».

Галина Літвінчук мешкає сама. Однак відвідини молодшої доньки для неї завжди перетворюються у жах. Після такого ставлення молодшої доньки до себе жінка вирішила переписати хату й присадибну ділянку на онуку старшої доньки. 

Старша донька Олена мешкає неподалік і часто навідується до матері, тож, каже, доводилося неодноразово бачити на власні очі, як сестра знущається над мамою. 

«Сестра каже: ти маму забери до себе, а їм буде хата. Я такого не бачу», – наголосила Олена. 

Після того, як Галина Літвінчук переписала хату на онуку, то молодша донька сварилася не лише з матір'ю, а й збиткувалася над будинком. Одного разу навіть зламала двері ломом, аби потрапити всередину. 

Поліція на виклики сюди їздить регулярно, одначе результатів жодних. 

Оксана Вакулик, молодша донька Галини, певнить: її просто виживали з хати. 

«Мені не давали там жити, робили все на зло: то тюлі поздирали, то свиню втравили, то Барсіка втравили, то мої коти подушили», – каже жінка в суді. 

Оксана каже, що в хаті зробила ремонт, встановила євровікна, двері. 

Що цікаво, зауважують журналісти, коли старша донька Олена в розмові постійно називає пані Галину мамою, то молодша – бабою. 

Між тим суддя задовольнила позов Оксани Вакулик частково і розпорядилася витребувати в онуки Жанни на користь пані Оксани 1/4 житлового будинку. 

У цей день розглядали дві справи, які стосуються цієї родини: одна – щодо майна, в іншій пані Оксана була підозрюваною в насильстві над мамою. Суд присудив за знущання над рідною ненькою штраф у розмірі 340 гривень. 

Пані Олена каже, що для неї рішення суду щодо майна було очікуваним, але вважає його дуже несправедливим щодо своєї мами. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
23 квітня 2024
22 квітня 2024
18:59
12:30
21 квітня 2024
09:14