Поділитись:

«Країна, яка має душу», – мільйонер з США про Україну (відео)

Неділя, 10 липня 2022, 20:30
«Країна, яка має душу», – мільйонер з США про Україну (відео)

Американський мільйонер, меценат і благодійник Майкл Капонні в інтерв'ю Конкурент TV розповів про свою співпрацю з українськими волонтерами та про те, як допомагає українцями долати труднощі, спричинені повномасштабним російським військовим вторгненням.

Про свою співпрацю з нездоланним українським народом Майкл Каппоні розказав у ефірі програми «Прайм-тайм».

«Я вважаю, найголовнішою і важливою причиною чому я тут – це показати, що ми робимо. І що це все, що відбувається в Україні – правда. Щоб американці зрозуміли й повірили. Але є таке, що люди іноді дивляться в новинах і вірять у це, таким чином людям промивають мізки. Я вважаю, що Америці дійсно не байдуже, що відбувається в Україні», – каже благодійник.

Каппоні додає: «Мені хотілося б знати, наскільки велика кількість людей потребують допомоги. Ми маємо складські приміщення, на які підписали договори оренди на багато років. . Підписані договори з багатьма країнами світу, в регіонах – у нас є команди. Неймовірно душевні люди. Ми будемо тут впродовж довгого часу і робитимемо все можливе, що тільки можемо».

«Одна річ, яку ми знаємо точно – Україна стає сильнішою, ніж була до війни. Тому, що країни із землею, бездоганними будівлями та потужною економікою є слабкішими, ніж країна, яка має душу, де люди мають душу. Така країна в тисячі разів сильніша ніж до війни. У цьому вся і краса, в розумінні того, що відбувається», – захоплюється американець.

Підсумовуючи Майкл Капонні сказав: «Залишайтеся сильними, ніколи не здавайтеся, об'єднуйтесь, залишайтеся разом, допомагайте один одному, як ви це робите і ніщо вас не зламає! Я радий буду приїхати на святкування перемоги!»

Нагадаємо, що на початку червня волонтерська команда Громадянського руху «Свідомі» уклала договір про співпрацю з американською благодійною організацією Global Empowerment Mission.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів