Поділитись:

Немає жодного непорозуміння із Залужним, ми працюємо командою, – Зеленський

Середа, 06 липня 2022, 20:06
Немає жодного непорозуміння із Залужним, ми працюємо командою, – Зеленський

фото ілюстративне

Президент Володимир Зеленський запевнив, що в нього немає непорозумінь із головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним, а є командна робота.

Про це він заявив під час спільної з Прем'єр-міністром Ірландії Міхалом Мартіном пресконференції, коментуючи попереднє рішення Генштабу щодо дозвільного порядку виїзду військовозобов’язаних осіб, повідомляє Укрінформ.

«Що стосується непорозуміння (із Залужним – ред.) – ніякого непорозуміння у нас немає. У нас війна, і ми повинні працювати однією командою. І ми так і працюємо. Якщо є якась неузгодженість або непогодженість, треба виправляти ці помилки. Вони дрібні, я вважаю, порівняно з тією міцністю, яку демонструє наша держава, народ України, наші ЗСУ, як ми разом воюємо», – наголосив Зеленський.

Він також розповів, що з деталями рішення Генштабу щодо порядку пересування військовозобов’язаних за межі місць реєстрації за умови наявності відповідних дозволів розібралися на засіданні Ставки верховного головнокомандувача. За його словами, «деталі говорять, що воно прийняте неправильно», тому має бути скасоване.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів