Поділитись:

«Маячня»: нардепку від «Слуги народу» обурила заборона виїзду чоловікам з місця проживання

Вівторок, 05 липня 2022, 15:50
«Маячня»: нардепку від «Слуги народу» обурила заборона виїзду чоловікам з місця проживання

Колишня радниця Міністра економічного розвитку і торгівлі України народна депутатка від «Слуги народу» Роксолана Підласа розкритикувала заборону призовникам, військовозобов'язаним та резервістам залишати місце проживання без дозволу військкомату.

Своє обурення народна обраниця висловила у фейсбуці.Нардепку від «Слуги народу» обурила заборона виїзду чоловікам з місця проживання 

Нагадаємо, у Генштабі ЗС України повідомили, що у воєнний час забороняється виїзд призовників, військовозобов’язаних та резервістів з місця проживання без дозволу керівника відповідного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Це обурило Роксолані Підласу:

«Рішення про те, що без дозволу воєнкома чоловікам (а скоро і жінкам) не можна виїжджати за межі міста проживання – це дурниця, яка спричинить соціальний вибух і крах економіки.

Як повносправна і дієздатна громадянка, я особисто не вбачаю потреби отримувати дозвіл в когось на пересування в межах моєї країни. Я взагалі хотіла би, щоб держава ніколи про мене не згадувала, а наша взаємодія обмежувалась кліками в Дії», – написала вона. 

Підласа додала, що як депутатка докладе максимум зусиль, аби змінити законодавство, яке «зробило ухвалення цієї маячні можливим».

Нагадаємо: нещодавно у Тернополі вчительці, яка перебувала на вулиці, коли вже розпочалася комендантська година, вручили повістку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів