Поділитись:

Віддали життя за нас: Луцьк на колінах попрощався з двома захисниками (фото, відео)

Вівторок, 05 липня 2022, 13:08
Віддали життя за нас: Луцьк на колінах попрощався з двома захисниками (фото, відео)

Луцьк провів у останню путь двох захисників України – Віктора Кривцуна та Анатолія Мартинюка

Прощання із воїнами відбулося у вівторок, 5 липня у приміщенні кафедрального собору Святої Трійці у центрі міста. 

Зібралося чимало людей. Рідні військових стояли поруч із трунами, побратими тримали прапори і нагороди. 

Ветеран добровольчої роти «Світязь» Віктор Кривцун помер у понеділок, 4 липня. Він захищав Україну у зоні АТО, однак смерть спіткала героя вдома – у нього трапився інсульт. 

Мешканець Рожищенської громади  48-річний Анатолій Мартинюк був командиром відділення зенітно-ракетного взводу мотопіхотного батальйону. Він загинув у результаті ворожого обстрілу на Донеччині під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України. Про смерть захисника України стало відомо 2 липня. 

Попрощатися з воїнами прийшли сотні людей. Як і зазвичай, священники прочитали заупокійні молитви, хор заспівав «Вічну пам'ять», а люди славили Бога та Україну. На площі перед собором стояв маленький хлопчик і дивився, як із приміщення одна за одною несуть труни. Питав у чоловіка поруч, в якій із них лежить його тато. 

Тіла героїв принесли до Театральної площі, де поруч зі стелою захисникам України востаннє з Віктором та Анатолієм попрощалися мешканці міста. 

Військовий оркестр заграв гімн. 

Поховали воїнів на алеї слави у Гаразджі. 

Віддали життя за нас: Луцьк на колінах попрощався з двома захисниками (фото, відео)Віддали життя за нас: Луцьк на колінах попрощався з двома захисниками (фото, відео)Віддали життя за нас: Луцьк на колінах попрощався з двома захисниками (фото, відео)Віддали життя за нас: Луцьк на колінах попрощався з двома захисниками (фото, відео)Віддали життя за нас: Луцьк на колінах попрощався з двома захисниками (фото, відео)Віддали життя за нас: Луцьк на колінах попрощався з двома захисниками (фото, відео)Віддали життя за нас: Луцьк на колінах попрощався з двома захисниками (фото, відео)Віддали життя за нас: Луцьк на колінах попрощався з двома захисниками (фото, відео)Віддали життя за нас: Луцьк на колінах попрощався з двома захисниками (фото, відео)Віддали життя за нас: Луцьк на колінах попрощався з двома захисниками (фото, відео)Віддали життя за нас: Луцьк на колінах попрощався з двома захисниками (фото, відео)Віддали життя за нас: Луцьк на колінах попрощався з двома захисниками (фото, відео)Віддали життя за нас: Луцьк на колінах попрощався з двома захисниками (фото, відео)Віддали життя за нас: Луцьк на колінах попрощався з двома захисниками (фото, відео)Віддали життя за нас: Луцьк на колінах попрощався з двома захисниками (фото, відео)Віддали життя за нас: Луцьк на колінах попрощався з двома захисниками (фото, відео)Віддали життя за нас: Луцьк на колінах попрощався з двома захисниками (фото, відео)Віддали життя за нас: Луцьк на колінах попрощався з двома захисниками (фото, відео)Віддали життя за нас: Луцьк на колінах попрощався з двома захисниками (фото, відео)Віддали життя за нас: Луцьк на колінах попрощався з двома захисниками (фото, відео)Віддали життя за нас: Луцьк на колінах попрощався з двома захисниками (фото, відео)Віддали життя за нас: Луцьк на колінах попрощався з двома захисниками (фото, відео)Віддали життя за нас: Луцьк на колінах попрощався з двома захисниками (фото, відео)Віддали життя за нас: Луцьк на колінах попрощався з двома захисниками (фото, відео)Віддали життя за нас: Луцьк на колінах попрощався з двома захисниками (фото, відео)Віддали життя за нас: Луцьк на колінах попрощався з двома захисниками (фото, відео)Віддали життя за нас: Луцьк на колінах попрощався з двома захисниками (фото, відео)Віддали життя за нас: Луцьк на колінах попрощався з двома захисниками (фото, відео)Віддали життя за нас: Луцьк на колінах попрощався з двома захисниками (фото, відео)Віддали життя за нас: Луцьк на колінах попрощався з двома захисниками (фото, відео)Віддали життя за нас: Луцьк на колінах попрощався з двома захисниками (фото, відео)Віддали життя за нас: Луцьк на колінах попрощався з двома захисниками (фото, відео)Віддали життя за нас: Луцьк на колінах попрощався з двома захисниками (фото, відео)Віддали життя за нас: Луцьк на колінах попрощався з двома захисниками (фото, відео) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів