Поділитись:

Перевищив норму в 10 разів: у Луцьку піймали п'яного скутериста (фото)

Понеділок, 04 липня 2022, 19:41

Волинські поліцейські піймали двох скутеристів, які керували двоколісними в стані алкогольного сп’яніння.

Про це інформує фейсбук-сторінка Патрульної поліції Волині.

«Учора, патрулюючи один із найдовших проспектів Луцька, патрульні помітили скутер Honda Dio, який рухався з технічною несправністю. Поліцейські зупинили вказаний транспортний засіб, а під час перевірки документів, встановили, що 36-річний кермувальник не має права керувати таким транспортним засобом, адже не отримував посвідчення водія відповідної категорії», – йдеться в повідомленні.

Поза цим, правоохоронці виявили у водія ознаки сильного алкогольного сп’яніння. Результат огляду на місці події показав результат у 2,17 проміле, що в 10 разів перевищує допустиму норму.

«У ніч на сьогодні, 4 липня, у Ковелі патрульні зупинили мотоцикл Lifan Industry під керуванням 30-річного водія. Транспортний засіб рухався без державного номерного знаку, а керманич не мав мотошолома. Під час перевірки документів мотоцикліста з’ясувалося, що він не мав права керування таким транспортним засобом», – додають у поліції.

До того ж у водія виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Результат огляду у медичному закладі показав результат у 1,09 проміле, що в 5 разів перевищує допустиму норму.

Зазначається, що на обох порушників склали адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП та інші адмінматеріали.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів