Поділитись:

Одна загибла і семеро травмованих: у Нововолинську УАЗ розтрощив Opel (фото, відео)

П'ятниця, 01 липня 2022, 11:40
Одна загибла і семеро травмованих: у Нововолинську УАЗ розтрощив Opel (фото, відео)

У Нововолинську сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій загинула жінка, ще семеро людей, серед них – троє неповнолітніх, отримали тілесні ушкодження.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

ДТП трапилась у четвер, 30 червня, близько 16:35 у місті Нововолинськ: 22-річний водій автомобіля Opel Vectra, виїжджаючи  з другорядної дороги на перехрестя, не надав перевазі в русі автомобілю УАЗ-452 та спричинив дорожньо-транспортну пригоду. Внаслідок ДТП загинула пасажирка «опеля».

Обидва водії та п’ятеро пасажирів легковика отримали тілесні ушкодження  різного ступеню тяжкості. Шістьох з постраждалих госпіталізували до лікарні. Серед травмованих є троє неповнолітніх.

У поліції зазначили, що на момент ДТП водії були тверезі.

Слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань  за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Триває слідство під час якого з’ясують усі причини та обставини автопригоди.

Одна загибла і семеро травмованих: у Нововолинську УАЗ розтрощив Opel (фото, відео)Одна загибла і семеро травмованих: у Нововолинську УАЗ розтрощив Opel (фото, відео)Одна загибла і семеро травмованих: у Нововолинську УАЗ розтрощив Opel (фото, відео)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024