Поділитись:

У Луцьку не поділили дорогу ВАЗ та «німець»

Четвер, 30 червня 2022, 17:43
У Луцьку не поділили дорогу ВАЗ та «німець»

У четвер, 30 червня, вранці патрульні отримали повідомлення про автопригоду в мікрорайоні Гуща, що у Луцьку. Прибувши на місце події, поліцейські встановили, що водій ВАЗ, здійснюючи маневр розвороту з правої смуги, не надав дорогу автомобілю Volkswagen Passat, який рухався попутно у лівій смузі.

Про це йдеться на сторінці Патрульної поліції у Фейсбуці.

«Відповідно до ПДР, перед поворотом або розворотом водій повинен завчасно зайняти відповідне крайнє положення на проїзній частині, призначеній для руху в цьому напрямку. Однак трапляються випадки, коли водії нехтують цим елементарним правилом. Наслідок – ДТП», – йдеться у повідомленні.

Як додають правоохоронці, обійшлося без травмованих, лише автомобілі зазнали механічних пошкоджень із матеріальними збитками.

На порушника склали адміністративний матеріал за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП.

У Луцьку не поділили дорогу ВАЗ та «німець» 

Нагадаємо, що днями на автодорозі Устилуг – Луцьк – Рівне патрульні зупинили автомобіль Haval H9 за порушення допустимої швидкості – «паркетник» рухався зі швидкістю 87 км/год.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів
18 квітня 2024
17 квітня 2024
13 квітня 2024
12 квітня 2024
11 квітня 2024
10 квітня 2024