Поділитись:

Луцьку депутатку «купили» на волонтерському проєкті «Медіа-кава»

Четвер, 30 червня 2022, 13:50

Депутатку Луцькради від фракції «Громадянський Рух «СВІДОМІ» Аллу Надточій «купили» на благодійному проєкті на підтримку ЗСУ «Медіа-кава». 

Про це депутатка повідомила у своєму фейсбуці у четвер, 30 червня. 

«Нещодавно я взяла участь у благодійному проєкті «Медіа-кава». Дуже крута ініціатива журналіста Мирослава Ватащука – «продавати» публічних людей з користю для наших хлопців та дівчат з ЗСУ. За правилами аукціону, люди платять кошти за можливість попити каву з тією чи іншою людиною, от власне і мене там «продавали». Хоч переможна ставка за право випити зі мною кави була анонімна, але я вже знаю, хто ж переміг. Мої друзі та партнери з компанії «Казкова Оселя» підтримали проєкт та придбали лот зі мною.

Наразі я їду по волонтерських справах з міста, проте, як тільки повернусь, приїду до них з кавою та смаколиками. Дякую, друзі, що підтримали мене та приєднались до такого класного проєкту, як «Медіа-кава», – написала депутатка. 

За каву з депутаткою компанія перерахує на потреби ЗСУ 3 000 гривень. 

ТзОВ «Казкова Оселя» – компанія забудовник з десятирічним досвідом, здатна втілити в життя об'єкти найвищого рівня складності і призначення. Серед реалізованих проектів – улюблені локації для дозвілля лучан РЦ «Промінь» та «CITY PARK», житлові комплекси бізнес-класу «Казкова оселя» та «Світлий хутір».

«Казкова Оселя» використовує новітні технології, будує комфортне та якісне житло з покращеним плануванням, індивідуальним опаленням, з використанням енергозберігаючих та шумоізоляційних склопакетів.

Довідково: 
Медіа-кава – волонтерський аукціон, який має на меті залучити гроші для потреб Збройних сил України. Для цього можна купити можливість попити кави з відомою людиною. Аукціон працює із березня цього року. Спершу продавали можливість попити кави з волинськими медійниками. Згодом можна було сходити на інтернет-каву з багатьма відомими людьми. Нещодавно продали можливість випити кави з працівниками антарктичної дослідної станції «Академік Вернадський». Проєкт триває. 

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки: