Поділитись:

Доньку зрадника України, який отримав нагороду з рук путіна, загризли собаки

Четвер, 30 червня 2022, 12:29
Доньку зрадника України, який отримав нагороду з рук путіна, загризли собаки

Українська письменниця Оксана Забужко розповіла про трагедію, яка сталася в родині льотчика з Криму, котрий зрадив Україну. Він бомбив дітей у Сирії, а за місяць до повномасштабного вторгнення РФ в Україну його єдина дитина загинула страшною смертю. Доньку зрадника загризли собаки на Забайкаллі, де дислокується авіаполк, в якому служив льотчик.

Про це  Оксана Забужко розповіла у своєму Фейсбуці.

«Розкажу вам, панство, одну Дуже Страшну Історію, яка в січні, за місяць перед повномасштабним вторгненням, обійшла була всю світову пресу, а потім, зрозуміло, забулася, бо фабрику страшних історій для світової преси росія відкрила у нас. Але та історія все одно в певному сенсі лишається ексклюзивом – і тепер, побачивши фото тої бригади чекістанських льотчиків, що розбомбила ТРЦ в Кременчуці, я вирішила, що пора її розказати», – зазначила Забужко.

Письменниця нагадала моторошну історію, яка відбулася на початку року на Забайкаллі, в одному з населених пунктів під Читою. Там зграя безпритульних собак серед білого дня загризла на вулиці 7-річну дівчинку. Вона поверталася додому з уроку музики й опинилася у пастці у вузькому провулку, де на неї напали агресивні собаки.

Доньку зрадника України, який отримав нагороду з рук путіна, загризли собаки 

«Звісно, те, що в росії вулицями населених пунктів бігають зграї голодних псів, які можуть загризти насмерть самотнього перехожого, – це само по собі мальовничо й багато додає до портрета країни, яка прийшла нас «визволяти». Але найцікавіші тут не собаки, і не дівчинка – а її тато, майор Антон Канорський, про якого ЗМІ розкопали, що 6 років тому він одержав із рук путіна орден за Алеппо», – написала Забужко.

Канорський за те, що бомбив сирійських дітей, свого часу отримав нагороду з рук путіна. Воєнний злочинець навіть прибув для цього у кремль.

«Був у кремлі, вдостоївся поруч із «самим» особистого фото, на якому, за неписаним статутом російської армії, має «вид лихой и придурковатый». Зрештою, який іще вид може мати льотчик, який «отработал по Сирии» і якому взагалі краще б вмерти, а ще краще було б – не народжуватися на світ?» – риторично поцікавилася письменниця.

Доньку зрадника України, який отримав нагороду з рук путіна, загризли собаки 

Вона нагадала страшні подробиці загибелі доньки Красовського, які опублікували чи не всі світові видання: те, що на місці трагедії так і не вдалося знайти відгризену собаками ногу дівчини, те, що її обличчя було настільки погризене, що ховали дитину у закритій труні, те, що її мама, дізнавшись про те, що сталося, потрапила до лікарні.

«І тільки в кримських пабліках промайнула новина, від якої мені справді пішов мороз поза шкірою: виявляється, 2014 рік Антон Канорський ще зустрів українцем – у складі військової частини, розташованої в Криму, в Феодосії, коли не помиляюсь», – зазначила Забужко.

Вона додала, що не прагне бачити російських воєнних злочинців та українських зрадників у Гаазі – людське правосуддя здатне зробити для нелюдів навіть перебування за ґратами відносно комфортним.

«Я бажаю їм не нашої людської справедливості, кривої й кострубатої, – а Божої. Такої, як отримав Антон Канорський. І я знаю, що так воно й буде», – зазначила Забужко.

Нагадаємо, що російські війська на Донеччині 21 червня обстріляли Часовий Яр, внаслідок чого одна людина загинула, ще 11 поранено, серед них шестеро дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів