Поділитись:

Луцьку депутатку «продають», аби допомогти ЗСУ

Вівторок, 28 червня 2022, 13:16
Луцьку депутатку «продають», аби допомогти ЗСУ

Депутатку Луцької міської ради від фракції «Громадянський Рух «СВІДОМІ» Аллу Надточій «продають» на благодійному проекті «Медіа-кава». 

Наразі на фейсбук-сторінці проекту триває аукціон. Люди платять за можливість попити кави з депутаткою та порозмовляти про різне. 

За правилами аукціону, перемагає найбільша ставка. Гроші учасники переказують луцькому волонтеру Мирославу Ватащуку. Він багато років займається волонтерством, та закуповує необхідні речі для українських військових. 

«Перша моя робота – відділ збуту Волинського шовкового комбінату, а тому в політиці я знаю, як змусити чоловіків бути теж «шовковими». Депутатка міської ради з 2015 року, кандидатка в мери Луцька в 2020 році. З 24 лютого – волонтерка. Одягну сукню та підбори в День Перемоги над окупантами, а поки працюємо на складі: сортуємо, складаємо, носимо та возимо. Задля допомоги ЗСУ готова розповісти кілька секретів. Люблю зелений чай та душевні розмови. Можемо поговорити про все», – розповідає про себе депутатка. 

Станом на 13:00 вівторка, 28 червня актуальна ставка складає 2 100 гривень. Купити каву з депутаткою можна за посиланням

Довідково: 
Медіа-кава – волонтерський аукціон, який має на меті залучити гроші для потреб Збройних сил України. Для цього можна купити можливість попити кави з відомою людиною. Аукціон працює із березня цього року. Спершу продавали можливість попити кави з волинськими медійниками. Згодом можна було сходити на інтернет-каву з багатьма відомими людьми. Нещодавно продали можливість випити кави з працівниками антарктичної дослідної станції «Академік Вернадський». Проект триває. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
22 квітня 2024
21 квітня 2024
09:14