Поділитись:

Найближчим часом очікують чергові ракетні пуски з Білорусі – зведення Генштабу

Понеділок, 27 червня 2022, 19:13

Українська розвідка має дані, що найближчим часом по Україні будуть вкотре запущені ракети з території Білорусі.

Про це йдеться у вечірньому зведенні Генерального штабу Збройних сил України за 27 червня.

На Волинському та Поліському напрямках не виключається проведення демонстративних і провокаційних дій з боку підрозділів збройних сил Республіки Білорусь в прикордонних з Україною районах, а також посилення ведення розвідки для уточнення позицій та характеру діяльності наших військ. 

«Очікується продовження авіаційних та ракетних ударів з території та повітряного простору Білорусі. Вкотре закликаємо не нехтувати сигналами повітряної тривоги», – йдеться в повідомленні.

Деталі: На Сіверському напрямку підрозділи російської армії продовжують перебувати на позиціях у прикордонних районах Брянської та Курської областей. Із мінометів росіяни обстріляли на Сумщині населені пункти Покровку та Старикове, а з реактивної артилерії вели вогонь по Порозках і Верхній Пожні.

На Харківському напрямку окупанти намагалися відновити втрачені позиції та вели штурм у напрямку Дементіївки. Проте успіху не мав і відійшов. Також українські захисники зупинили наступ загарбників у напрямках Довгалівки та Залимана.

На Слобожанському напрямку противник проводив розвідкою боєм, аби знайти слабкі місця в позиціях Сил оборони ЗСУ. Росіяни тримають оборонні рубежі та намагаються не допустити просування українських військових.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 березня 2024
07 березня 2024
07 лютого 2024
18 січня 2024
08 січня 2024
12 грудня 2023
09 грудня 2023
03 грудня 2023
27 листопада 2023