Поділитись:

У «Волиньгаз Збуті» пояснили відсутність нарахувань за газ у червні

Середа, 22 червня 2022, 16:37
У «Волиньгаз Збуті» пояснили відсутність нарахувань за газ у червні

У ТОВ «Волиньгаз Збут» пояснили відсутність нарахувань за газ за травень та розказали про ситуацію з газопостачанням для населення в цілому.

У червні ТОВ «Волиньгаз Збут» сформувало квитанції лише для тих клієнтів, які мають заборгованість станом на 30 квітня 2022 року. Всього було надруковано та розіслано близько 55 тисяч рахунків.

Це пов’язано з тим, що з 1 травня побутових споживачів ТОВ «Волиньгаз Збут» автоматично перевели до «постачальника останньої надії», функцію якого виконує ГПК «Нафтогаз України».

«Новий постачальник повинен проінформувати населення про умови постачання, здійснити нарахування та виставити рахунки за спожитий у травні газ. Ми ж просимо розрахуватися за газ, спожитий у попередні періоди», – повідомив директор ТОВ «Волиньгаз Збут» Микола Тищук.

Він зауважив, що наразі розглядається питання про автоматичне зарахування переплат на особові рахунки споживачів у нового постачальника.

У «Волиньгаз Збуті» наголошують: перемовини щодо закупівлі ресурсу для населення за пільговою ціною тривають. Про їх результати буде повідомлено додатково.

Нагадаємо: у травні АТ «Волиньгаз», який раніше відібрали у Дмитра Фірташа, передали НАК «Нафтогаз Україна».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів