У Луцьку на Відродження  встановили нові знаки (фото, відео)

П'ятниця, 17 червня 2022, 16:12

У Луцьку в одному зі «спальних» районів заборонили паркувати автомобілі на дорозі у нічний час.

Про це у п'ятницю, 17 червня, повідомили на фейсбук-сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

«Звертаємо вашу увагу на те, що з метою підвищення якості прибирання департаментом житлово-комунального господарства на проспекті Відродження було встановлено дорожні знаки 3.35 «Стоянку заборонено» з табличками 7.4.4 «Час доби, протягом якого діє знак».
Відповідно, до встановленої таблички під дорожнім знаком заборонено стоянку транспортних засобів щоденно з 22:00 – 06:00 год», – йдеться у повідомленні муніципалів..

У департаменті зауважили, що дія знаку поширюється на той бік дороги, на якому він встановлений, до найближчого перехрестя. Штраф за стоянку у невизначені години відповідно до ч. 1 ст. 122 КУпАП становить 340 грн.

«Закликаємо вас до взаємоввічливості на дорозі, адже неправильно припарковане авто не тільки порушує ПДР, а і створює незручності комунальникам, що в свою чергу впливає на благоустрій міста!», – додали у департамент мунварти.

 

Нагадаємо: e центральній частині Луцька для забезпечення безперешкодного проїзду санітарних авто до військового шпиталю розробили нову схему дорожнього руху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: