Поділитись:

Головний лісівник Волині закликав не ходити до лісу: рішення військових

Четвер, 16 червня 2022, 14:59
Головний лісівник Волині закликав не ходити до лісу: рішення військових

Начальник Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Кватирко нагадав про заборону відвідувати лісові масиви та закликав особливо слідкувати за тим, або до лісу не ходили діти.

Про це він зазначив в інтерв'ю пресслужбі ВОУЛМГ.

«У мирні роки заборони відвідування стосувалися безпеки лісу. Зараз це питання безпеки людей», – зазначив Олександр Кватирко.

Не знімати заборону відвідувати ліси Волині, повідомив головний лісівник, вирішили під час засідання Ради оборони області.

«Аргументи навели військові. Ми не можемо на загал озвучувати всього, проте не вірити зараз ЗСУ не маємо жодної підстави», – додав Олександр Кватирко.

Тож головний лісівник закликав щонайменше до кінця червня утриматися від походів у ліс, особливо – дітям, яких часто залучають до збирання ягід та грибів.

«Не буде також і відкриття сезону полювання 2022/2023 – відповідно до того ж рішення Ради оборони. Звичне життя обов’язково відновиться після нашої Перемоги. А зараз дотримуватися заборони відвідувати ліс – це також допомагати ЗСУ», – зазначив Олександр Кватирко.

Нагадаємо, що у Луцькому та Ковельському районах поліцейські виявили автомобілі, які перевозили лісопродукцію без відповідних документів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів