Поділитись:

На Волині ремонтують дорогу між двома колишніми райцентрами (фото, відео)

Середа, 15 червня 2022, 16:25

На автомобільній дорозі державного значення Р-14 Луцьк – Ківерці – Маневичі – Любешів – Дольськ фінішують роботи з ліквідації вибоїн дорожнього покриття на ділянці, що сполучає два колишні районні центри.

Про це у середу, 15 червня, повідомили на фейсбук-сторінці Служби автомобільних доріг Волинської області.

Задля забезпечення безпечного та безперебійного проїзду на відтинку Маневичі – Любешів до робіт залучали трьох підрядників.

Гарячим асфальтобетоном аварійні вибоїни ліквідовували підрядні підприємства ПП «Транс-Дор-Сервіс» та «Ковельське шляхово-будівельне управління № 63».  Дрібніших ям позбуваємось пневмоструменевим методом із застосуванням щебеневої суміші, обробленої бітумною емульсією. Такі роботи вже прямують до завершення, їх виконує ТзОВ «Унідор Сервіс». Дві дорожні спецмашини працює в районі села Седлище.

У минулому місяці ліквідацію вибоїн дорожнього покриття провели на ділянці автошляху Р-14 між населеними пунктами Тростянець – Колки.

У службі автодоріг нагадали, що на час воєнного стану «поставлені на паузу» всі ремонтні роботи, які планували цьогоріч провести на автошляхах державного значення Волинської області. Тож наразі дороги підтримуються в проїзному стані в рамках робіт з експлуатаційного утримання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів