Поділитись:

Оприлюднили відео з місця влучання ракет на Тернопільщині (відео)

Неділя, 12 червня 2022, 18:20
Оприлюднили відео з місця влучання ракет на Тернопільщині (відео)

За даними голови Тернопільської ОВА Володимира Труша, по області випустили чотири ракети. Попередньо, всі вони вилетіли з акваторії Чорного моря.

Відео глава ОВА оприлюднив у Телеграмі.

Постраждали чотири п’ятиповерхових будинки з цивільним населенням. Жертв немає, однак є постраждалі – 22 особи. Серед постраждалих дитина – 12 років, якій наклали шви. Стан у всіх пацієнтів задовільний.

На місці вибухів працювали компетентні служби. У зоні враження вимкнули газ, адже ракета влучила в газову трубу.

Наразі працюють над відновленням газопостачання у місто Чортків, ліквідовують руйнування та фіксують пошкоджене майно цивільних громадян.

«На відео п’ятиповерхові будинки, де під час обстрілу чотирма ракетами перебували мирні жителі з дітьми. Цілу ніч на місці події працювали ДСНС, поліція, сапери та інші служби. Роботи тривають. Я дякую усім рятувальникам, хто ризикуючи власним життям визволяв з-під завалів людей. За фактом злочину порушено кримінальне провадження Службою безпеки України. Ми не пробачимо», - інформує голова Тернопільської ОВА Володимир Труш.

Нагадаємо, що російські медіа пишуть, що 11 червня неподалік селища Гулівка у Брянській області (40 км до кордону з Україною) прогриміли три вибухи – тоді ж спрацював сигнал про втрату зв'язку із засувкою трубопроводу «Дружба».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів