Поділитись:

На Тернопільщині через зливу загинули дві юначки і водій: машину змило

Неділя, 12 червня 2022, 13:16

У суботу, 11 червня, о 21.40 до рятувальників надійшло повідомлення, що в селі Ліщанці Бучацької ТГ Чортківського району внаслідок сильної зливи, потоком дощової води знесло з дороги легковий автомобіль в якому перебували троє людей.

Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Фейсбуці.

Прибувши до місця події, рятувальники виявили, що автомобіль, перевернутий на дах, знаходиться у воді неподалік проїжджої частини дороги, людей в машині не було. Пошуки організували вздовж русла річки.

Згодом, біля шостої години ранку, у воді виявили тіло водія, чоловіка 1990 року народження.

О 9:20 за 5 кілометрів від місця, де був автомобіль, знайшли тіло однієї дівчини, а в 10.11 трохи нижче за течією виявили загиблою ще одну неповнолітню. Обоє дівчат 2009 року народження.

Загалом до пошуків залучили понад 50 осіб, фахівців національної поліції та місцеве населення, а також пошуково-рятувальне відділення аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС України у Тернопільській області.

Нагадаємо, що внаслідок ракети, яку росіяни запустили по Чортківщині Тернопільської області увечері 11 червня загиблих немає, проте є постраждалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів