Поділитись:

Учні луцької музичної школи перемогли у престижних конкурсах

П'ятниця, 10 червня 2022, 15:00
Учні луцької музичної школи перемогли у престижних конкурсах

Учні Луцької музичної школи №1 імені Фридерика Шопена здобули перемоги у престижних міжнародних та всеукраїнських мистецьких конкурсах.

Про це повідомляє департамент культури Луцької міської ради.

Гран-прі II Міжнародного інструментального конкурсу «SYMFONIA KRAKOWSKA», який проходив в українському Хмельницьку та польському Кракові, виборола Тереза Верзун-Ролінгер.

Фортепіанний квартет викладачів «МОДІ-М», у складі Марини Мельник, Ольги Козирської, Данути Король та Ірини Галій – володар гран-прі Всеукраїнського патріотичного марафону «Разом переможемо», який відбувався у Хмельницькому.

Соломія Комарук – лауреат І премії Міжнародного дистанційного двотурового фестивалю-конкурсу мистецтв «FEST MUSIC 2022», який відбувся в місті Одеса. Викладач – Клавдія Пшибельська.

Перемогу у Всеукраїнському дистанційному багатожанровому фестивалі талантів «Розправ крила, Україно», який відбувся в Одесі, здобула Марічка Черук, викладач – Микола Порцев.

Богдан Мельник – лауреат III премії І Міжнародного дистанційного конкурсу виконавців на класичній гітарі «KHARKIV GUITAR COMPETITION», який відбувся у Харкові, викладач – Микола Порцев.

Нагадаємо, що випускники одинадцятого класу Луцької школи №1 створили відеозапис, на якому танцюють вальс на шкільному подвір'ї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024
13 квітня 2024
10 квітня 2024
07 квітня 2024
05 квітня 2024