Поділитись:

Волинські сапери вирушили на Чернігівщину, аби замінити своїх колег (відео)

Вівторок, 07 червня 2022, 15:54

Команда волинських піротехніків відправилася у Чернігівщину, аби замінити своїх колег, які займаються розмінуванням звільнених територій з середини квітня.

У вівторок, 7 червня, відбулася ротація волинських піротехніків, повідомили на фейсбук-сторінці Головного управління ДСНС України у Волинській області.

Напередодні  відділення групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення у складі старшого сапера Георгія Товкача, сапера Віталія Пася, водіїв-саперів Петра Синиці і Віталія Гурманського на чолі з начальником відділення Віталієм Гаврилюком вирушили на Чернігівщину й цієї ж доби благополучно туди дісталися. Сьогодні вони замінили у роботі своїх колег-волинян, які працюють на Чернігівщині з 14 квітня.

Перед від’їздом начальник управління з реагування на надзвичайні ситуації ГУ ДСНС області полковник служби цивільного захисту Олександр Никитюк провів інструктаж з особовим складом, побажав безпечної праці й висловив упевненість, що волинські фахівці цивільного захисту гідно впораються з поставленими завданнями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів