Поділитись:

На пляжі Херсонщини троє відпочивальників підірвалися на міні

Субота, 04 червня 2022, 17:08
На пляжі Херсонщини троє відпочивальників підірвалися на міні

Фото ілюстративне

 

Троє жителів Лазурного Херсонської області 3 червня підірвалися на російській міні на місцевому пляжі, люди загинули на місці.

Про це повідомив 4 червня Офіс генерального прокурора.

За даними слідства, військовослужбовці збройних сил рф, порушуючи вимоги Женевської конвенції про захист цивільного населення, встановили міни вздовж узбережжя Чорного моря в селищі міського типу Лазурне.

«3 червня 2022 року троє цивільних, перебуваючи на місцевому пляжі поблизу пансіонату «Парус», підірвалися на ворожій міні. Від вибуху всі вони загинули на місці», – ідеться в повідомленні.

Українські правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним убивством (ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України).

«Правоохоронці вкотре звертають увагу громадян, що окупанти мінують ліси, пляжі та інші місцевості Херсонщини. Будьте уважні та обережні, не наражайте себе на небезпеку», – наголосили у прокуратурі.
 

Нагадаємо, що 4 червня, ворожий літак, який зайшов з боку російського села Миколаївка, випустив 6 ракет по прикордонній території України. Ракети розірвалися на околиці Шосткинського району Сумщини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів