Поділитись:

Байдена з першою леді США терміново евакуювали з їхнього дому

Неділя, 05 червня 2022, 11:53
Байдена з першою леді США терміново евакуювали з їхнього дому

Президента США Джо Байдена та його дружину леді Джилл Байден терміново евакуювали з їхнього дому.

Про це повідомляє CNN.

Подружжя Байденів евакуювали з їхнього будинку в містечку Рехобот-Біч, де вони проводили вікенд. Після того, як невеликий приватний літак увійшов в обмежений повітряний простір, родину перевели в безпечне місце.

«Невеликий приватний літак увійшов в обмежений повітряний простір... було вжито запобіжні заходи. Жодної загрози президенту або його родині немає», – повідомив представник Білого дому.

Літак помилково увійшов в обмежений повітряний простір біля пляжного будинку Байденів.

«Сьогодні близько 13:00 приватний літак увійшов в обмежений повітряний простір над Рехоботом, штат Делавер, після помилкового проникнення в охоронювану зону. Літак було негайно виведено з обмеженого повітряного простору. Секретна служба США проведе бесіду з пілотом», – заявив представник відомства Ентоні Гульєльмі.

Президент США і перша леді вже повернулися до своєї резиденції. Пресі про подію передали майже через годину після інциденту.

Нагадаємо, що державний концерн «Укроборонпром», який спільно з «Прозорро.Продажі» організував благодійний аукціон із продажу іменної ручки президента США Джо Байдена, передав її новому власнику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів