Поділитись:

Тепер Володимирська: Володимир-Волинську міськраду перейменували

П'ятниця, 03 червня 2022, 17:13
Тепер Володимирська: Володимир-Волинську міськраду перейменували

Під час чергової сесії депутати ухвалили рішення перейменувати Володимир-Волинську міську раду на Володимирську.

Про це повідомляється на сайті міської ради.

Зміни викликані перейменуванням міста, яке повернуло свою історичну назву у грудні 2021 року.

Проєкт рішення про перейменування міської ради попередньо було розглянуте усіма постійними депутатськими комісіями. Відтак, відповідно до ухваленого рішення виконавчим органам Володимир-Волинської міської ради необхідно привести положення про відділи та управління міської ради у відповідність та внести їх на розгляд міської ради. Керівники виконавчих органів міської ради, що мають статус юридичної особи, та керівники комунальних підприємств, установ, закладів, засновником яких є міська рада чи її виконавчий комітет, мають забезпечити  державну реєстрацію внесення змін до відомостей про юридичну особу.

Підприємствам, закладам, установам, організаціям всіх форм власності, фізичним особам-підприємцям, які зареєстровані та вчиняють свою діяльність на території міста Володимира, також рекомендується привести у відповідність у зв’язку із перейменуванням міста власних документів, вивісок, печаток тощо.

Зазначається, що усі рішення Володимир-Волинської міської ради, виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради, організаційно-розпорядчі та інші документи виконавчих органів міської ради, комунальних підприємств, закладів, установ, організацій, які містять попередню назву міста, міської ради чи її виконавчого комітету, залишаються чинними та застосовуються всіма фізичними особами, закладами, підприємствами, установами, організаціями незалежно від форми власності та підпорядкування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів