Поділитись:

У лісі зловили волинянина, який тягнув 500 блоків сигарет з Білорусі (фото)

П'ятниця, 03 червня 2022, 13:07
У лісі зловили волинянина, який тягнув 500 блоків сигарет з Білорусі (фото)

На Волині прикордонники припинили спробу незаконного переміщення через кордон білоруських сигарет.

Про це у п'ятницю, 3 червня, повідомила пресслужба 6-го прикордонного Волинського загону.

Незаконну оборудку викрив днями наряд одного з прикордонних підрозділів Волинського загону. Чоловіка з дев'ятьма пакунками затримали неподалік кордону з Білоруссю. Як з'ясувалося, порушник ніс тютюнові вироби білоруського виробництва. Усього в ящиках знаходилося 5 тисяч пачок цигарок «Credo».

У ході проведення оперативних заходів правоохоронці встановили його спільників. Ними виявилися двоє мешканців прикордонних населених пунктів Ковельщини.

Усіх трьох притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення законодавства України з прикордонних питань. До компетентних правоохоронних органів прикордонники направили повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 204 КК України (незаконне виготовлення зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів). 

Тютюнові вироби e встановленому порядку вилучили.

У лісі зловили волинянина, який тягнув 500 блоків сигарет з Білорусі (фото)У лісі зловили волинянина, який тягнув 500 блоків сигарет з Білорусі (фото)У лісі зловили волинянина, який тягнув 500 блоків сигарет з Білорусі (фото)У лісі зловили волинянина, який тягнув 500 блоків сигарет з Білорусі (фото)У лісі зловили волинянина, який тягнув 500 блоків сигарет з Білорусі (фото)У лісі зловили волинянина, який тягнув 500 блоків сигарет з Білорусі (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів