Поділитись:

У Луцьку відбувся благодійний забіг «Захистимо свій кордон» (фото, відео)

Субота, 28 травня 2022, 14:25

У Луцьку 28 травня у парку культури та відпочинку імені Лесі Українки відбувся благодійний забіг «Захистимо свій кордон».

Забіг організували прикордонники за підтримки Департаменту молоді та спорту Луцької міської ради.

Голова дитячого спортивного клубу «Кордон» Богдан Мандрикін розповів, що такий забіг проводиться щороку

«Цей забіг ми завжди присвячуємо Дню захисту прав дітей. Але оскільки зараз у країні триває війна, то ми вирішили підтримати військовослужбовців, адже вони є захисниками наших дітей і наших рубежів», – зазначив Богдан Мандрикін. 

Богдан МандрикінБогдан Мандрикін
 

Як додають організатори, у забігу можуть взяти участь усі охочі. Всі зібрані кошти передадуть на підтримку Збройним Силам України, а саме – військовій частині № 9971.

Окрім того, відвідувачі благодійного заходу мали можливість також придбати сувенірну продукцію, кошти від реалізації якої також спрямують на допомогу армії.

Перед початком забігу усіх учасників поділили на декілька груп у залежності від дистанції, на яку вони планують бігти: 5, 3 чи 1 кілометр. Кожну з груп очолили професійні спортсмени – учасники та призери Олімпійських ігор.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Нагадаємо, що у Луцьку за звання найкращих змагалися легкоатлети області. 25 травня на луцькому стадіоні Авангард відбувся відкритий чемпіонат міста Луцька з легкої атлетики. Участь у змаганнях взяли команди із різних районів області та сусідньої Рівненщини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів