Поділитись:

У червні в Луцьку можуть з’явитись електросамокати, – Борис Смаль

Четвер, 02 червня 2022, 21:45
У червні в Луцьку можуть з’явитись електросамокати, – Борис Смаль

Ще до початку повномасштабного російського вторгнення, з вулиць Луцька зникли електросамокати, які можна було взяти на прокат та доїхати в певні райони міста. Лучани не очікували їх зникнення, позаяк для багатьох це був один зі способів пересування до університету чи роботи.

Нині все ж відсутність такого альтернативного способу пересування, є дуже великим мінусом, адже ціни на пальне різко зросли, тому транспорт, що працює на електриці значно допомагає у цей час. Тому невдовзі у Луцьку обіцяють відновити оренду електросамокатів.

Про це у програмі Прайм-Тайм телеканалу «Конкурент TV» розповів директор Департаменту економічної політики Луцької міської ради Борис Смаль.

Він розповів, що організація, яка раніше займалась прокатом самокатів, перевезла свою техніку за кордон. Проте, зі слів посадовця, нині тривають переговори з іншою компанією, і вже через 2-3 тижні у Луцьку можуть з’явитись електронні самокати.

Детальніше – у відео.

Нагадаємо, голова фракції «Громадянський Рух "СВІДОМІ"» у Луцькій міській раді Тарас Шкітер активно лобіював впровадження електросамокатів та концепції велоінфраструктури в Луцьку. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
21 квітня 2024
09:14
20 квітня 2024