У центрі Луцька парковка знову стала платною (фото)

Середа, 01 червня 2022, 10:25

З першого дня літа у центральній частині Луцька відновили роботу платного паркувального майданчика – вартість голини паркування – десять гривень.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

У середу, 1 червня, на вулиці Кривий Вал у Луцьку відновили роботу платного паркувального майданчика КП «АвтоПаркСервіс». Як і раніше, майданчик працює з 9:00 до 17:00 щоденно, крім суботи, неділі та святкових днів.

Вартість однієї години паркування складає 10 гривень. Для оплати послуг з паркування на майданчику працюють два паркомати.

У департаменті попередили, що інспектори мунварти будуть контролювати оплату послуг з паркування та «правильність постановки авто».

Муніципали нагадали, що, відповідно до ч. 1 ст. 152-1 КУпАП, порушення правил паркування транспортних засобів, у тому числі неоплата вартості послуг з користування майданчиком для платного паркування за кожну добу користування, тягне за собою накладення штрафу у двадцятикратному розмірі від вартості однієї години послуги з користування тим майданчиком для платного паркування транспортних засобів, на якому знаходиться транспортний засіб у момент порушення. Таким чином, у цьому випадку штраф складатиме 200 гривень.

Нагадаємо: у Луцьку на вулиці Глушець, 1, біля Центрального ринку з 12 травня працює спеціально обладнаний майданчик для паркування транспортних засобів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: