Поділитись:

У центрі Луцька парковка знову стала платною (фото)

Середа, 01 червня 2022, 10:25
У центрі Луцька парковка знову стала платною (фото)

З першого дня літа у центральній частині Луцька відновили роботу платного паркувального майданчика – вартість голини паркування – десять гривень.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

У середу, 1 червня, на вулиці Кривий Вал у Луцьку відновили роботу платного паркувального майданчика КП «АвтоПаркСервіс». Як і раніше, майданчик працює з 9:00 до 17:00 щоденно, крім суботи, неділі та святкових днів.

Вартість однієї години паркування складає 10 гривень. Для оплати послуг з паркування на майданчику працюють два паркомати.

У департаменті попередили, що інспектори мунварти будуть контролювати оплату послуг з паркування та «правильність постановки авто».

Муніципали нагадали, що, відповідно до ч. 1 ст. 152-1 КУпАП, порушення правил паркування транспортних засобів, у тому числі неоплата вартості послуг з користування майданчиком для платного паркування за кожну добу користування, тягне за собою накладення штрафу у двадцятикратному розмірі від вартості однієї години послуги з користування тим майданчиком для платного паркування транспортних засобів, на якому знаходиться транспортний засіб у момент порушення. Таким чином, у цьому випадку штраф складатиме 200 гривень.

У центрі Луцька парковка знову стала платною (фото)У центрі Луцька парковка знову стала платною (фото)У центрі Луцька парковка знову стала платною (фото)У центрі Луцька парковка знову стала платною (фото)У центрі Луцька парковка знову стала платною (фото)У центрі Луцька парковка знову стала платною (фото)У центрі Луцька парковка знову стала платною (фото)У центрі Луцька парковка знову стала платною (фото)У центрі Луцька парковка знову стала платною (фото)

Нагадаємо: у Луцьку на вулиці Глушець, 1, біля Центрального ринку з 12 травня працює спеціально обладнаний майданчик для паркування транспортних засобів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів