Поділитись:

Порошенко намагався виїхати за кордон, його не пропустили

Субота, 28 травня 2022, 08:41

Народний депутат Петро Порошенко пізно ввечері 27 травня перебував на пункті перетину державного кордону на Львівщині. У його команді кажуть, що нардеп їде у відрядження.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на джерело УП в Державній прикордонній службі, народна депутатка Ірина Геращенко, заява на сайті партії «Європейська солідарність».

«29-30 травня 2022 року лідер партії «Європейська Солідарність», пʼятий президент Петро Порошенко в складі парламентської делегації України візьме участь у щорічному засіданні Парламентської асамблеї НАТО. 31 травня – 1 червня 2022 року Петро Порошенко візьме участь у засіданні Конгресу та Саміті Європейської народної партії (ЄНП), однієї з найбільших політичних родин в рамках Європейського Союзу», – йдеться в дописі.

Прикордонники підтвердили в коментарі УП, що Порошенко перебував близько 23:45 на території КПП «Рава-Руська».

Геращенко повідомила, що прикордонники відмовили Порошенку в праві виїхати за кордон, посилаючись на розпорядження. У «Євросолідарності» стверджують, що в них є розпорядження про відрядження Порошенка за підписом голови Верховної Ради Руслана Стефанчука.

Геращенко додала, що це свідчить про наявність «чорних списків» у владі, бо склад делегації для участі в парламентській асамблеї НАТО був затверджений заздалегідь, і решті делегатів прикордонники дозволили виїхати.

Нагадаємо, що росія хоче сісти за стіл переговорів не тільки з Україною, але й із Заходом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів